NIEUWS

'Bloomline Omniwave, een uitvinding met terugwerkende kracht'

Redactie HiFi.nl | 30 januari 2014

'Bloomline Omniwave, een uitvinding met terugwerkende kracht'. Dat is de titel die Martin Goosen heeft gegeven aan de bloemlezing die hij op de FWD*HiFi-dagen zal verzorgen. Uiteraard licht hij dat graag nader aan ons toe. 

Het programma van de FWD*HiFi-dagen, 22 & 23 februari in Radio Kootwijk, begint vorm te krijgen. Uiteraard gaan we alle bevestigde én nog te vermelden deelnemers aan bod laten komen in de berichtgeving, en richten we een Special Page in om alle informatie rond het evenement, de logistiek, het programma en alle andere ins en outs te delen.

Jan Douwe Kroeske, gastheer van de FWD*HiFi-dagen

"Mijn enthousiasme voor Bloomline OmniWave is voor mij een logisch vervolg" – vertelt Martin over zijn plannen in Kootwijk – "op mijn werkzaamheden vanaf de 1965 in de audiowereld, in zowel de hifi als in het professionele traject. Na jaren puntbronnen te hebben verkocht, en in een later stadium DPA-microfoons (lees: rondom gevoelige microfoons), was het voor mij duidelijk dat het weergavesysteem aan een herziening toe was."

De FWD*HiFi-dagen zijn gratis, bij inschrijving voor 14 februari aanstaande

"Mijn vraag: waarom worden rondom afstralende luidsprekers zo weinig gebruikt? Leo de Klerk van Bloomline Acoustics stelde die vraag ook, en hij realiseerde een gedeeltelijk rondom afstralende luidspreker – op zich niets nieuws –, maar hij bedacht daarbij ook de OmniWave-configuratie, die inmiddels zowel thuis, in de studio, theater, museum en concertzaal wordt toegepast met ongekende resultaten."

"Daar wil ik u, samen met Leo, meer over vertellen. Uiteraard laten we u daarbij ook horen waarom het een uitvinding is met terugwerkende kracht… En natuurlijk nodigen we uw echtgenote ook uit! Tot in Radio Kootwijk?"

Bloomline Omniwave
Onhoorbare speakers. Inderdaad, 'onhoorbare' speakers, het staat er echt. Ontwerper Leo de Klerk heeft zich gespecialiseerd in luidsprekers die zich het beste op deze manier laten omschrijven. Als dat je interesse gewekt heeft: het is een van de vele onderdelen van de FWD*HiFi-dagen.

Meer informatie & aanmelding via HiFi.nl/kootwijk


EDITORS' CHOICE