NIEUWSArcam

CES 2014 – Arcam airDAC

Redactie HiFi.nl | 12 januari 2014 | Arcam

Arcam heeft in Las Vegas meer dan één nieuwtje gepresenteerd. In de hotelkamer in het Venetian hadden de Britten onder meer een aantal prototypes – waaronder de AV950 én een nieuwe referentie geïntegreerde stereo versterker, de A49 – opgesteld staan, waar we zeker nog eens op terugkomen. Ook konden we er kennismaken met de airDAC in definitieve vorm – waar we juist vorig jaar een prototype van zagen.

"Arcam heeft met de irDAC een waar kunststukje geleverd", meent importeur Audiac. "Een DAC van compact formaat en duidelijke verwantschap met de topklasse Arcam D33 SuperDac." (Een 'superdac' waar wij overigens ook zeer over te spreken waren). "Het merk doet daar nu voor de liefhebbers van AirPlay met de airDAC nog een schepje bovenop."

De langverwachte want immers vorige CES al gespotte airDAC is voor iedereen die meer muzikaliteit uit zijn Apple Device wil halen – en wel draadloos als via AirPlay. Stream muziek vanaf je iPod, iPhone, iPad of Mac rechtstreeks naar de airDAC en converteer deze naar analoog in Arcam-kwaliteit. "Krachtig, helder en transparant."

De airDAC is per direct leverbaar en heeft een advies verkoopprijs van € 549.

Wordt vervolgd...

MERK

EDITORS' CHOICE