NIEUWSSamsung

Full HD-televisie van het Jaar – Samsung

Redactie HiFi.nl | 31 december 2013 | Samsung

In november publiceerden we onze verkiezing voor Product van het Jaar. In twaalf categorieën – uiteenlopend van versterkers tot luidsprekers en smartphones tot tablets – maakten we een shortlist van zes producten die ons op de redactie van HiFi.nl in 2013 opgevallen zijn.

Op die shortlist lieten we vervolgens onze Community-leden los, om tot de definitieve Producten van het Jaar te komen. De resultaten werden opgenomen in ons Hifidelity Jaarboek 2013-2014, en worden bij dezen ook online gepubliceerd.

Full HD-televisie van het Jaar
We willen een steeds betere televisie ervaring. En een van de vereisten daarvoor is een groter beeld, maar dan wel zonder geconfronteerd te worden met de pixelstructuur van het scherm. 4K-televisies leveren 'retina'-stijl beelden, zelfs van erg dichtbij. We selecteerden de zes beste van het jaar.

De Winnaar: Samsung K55S9C: 7999,-
Perfect zwart en flitsend contrast, dat krijg je van OLED-technologie. Gebogen design met speakers in het kader. Overgieten met Samsung's geweldige smart tv-interface en je hebt een echte blikvanger in huis.

Je vindt het complete overzicht via deze tag


EDITORS' CHOICE