NIEUWSApple

Tablet van het Jaar – Apple

Redactie HiFi.nl | 31 december 2013 | Apple

In november publiceerden we onze verkiezing voor Product van het Jaar. In twaalf categorieën – uiteenlopend van versterkers tot luidsprekers en smartphones tot tablets – maakten we een shortlist van zes producten die ons op de redactie van HiFi.nl in 2013 opgevallen zijn.

Op die shortlist lieten we vervolgens onze Community-leden los, om tot de definitieve Producten van het Jaar te komen. De resultaten werden opgenomen in ons Hifidelity Jaarboek 2013-2014, en worden bij dezen ook online gepubliceerd.

Tablet van het Jaar
De doorbraak van smartphones en tablets heeft een enorme impact gehad, ook op de beleving van muziek en film. Heel wat mensen gebruiken mobiele toestellen als bron voor media, consumeren er rechtstreeks muziek en video op, of hanteren een tablet als afstandsbediening voor hun AV-apparaat. Het speelveld is immens groot, maar wij hebben de hoogvliegers er uitgepikt. Nu nog het beste van het beste kiezen…

De Winnaar: Apple iPad Air - € 479
De nieuwste iPad is dunner dan ooit en heel wat lichter. Vooral dat laatste maakt de iPad Air zeer aangenaam in het gebruik. Net zoals de iPhone is AirPlay een waanzinnig handige feature.

Je vindt het complete overzicht via deze tagEDITORS' CHOICE