Hoofdtelefoon van het Jaar – Bowers & Wilkins

Redactie HiFi.nl | 31 december 2013 | Bowers & Wilkins

In november publiceerden we onze verkiezing voor Product van het Jaar. In twaalf categorieën – uiteenlopend van versterkers tot luidsprekers en smartphones tot tablets – maakten we een shortlist van zes producten die ons op de redactie van HiFi.nl in 2013 opgevallen zijn.

Op die shortlist lieten we vervolgens onze Community-leden los, om tot de definitieve Producten van het Jaar te komen. De resultaten werden opgenomen in ons Hifidelity Jaarboek 2013-2014, en worden bij dezen ook online gepubliceerd.

Hoofdtelefoon van het Jaar
Er zijn zoveel verschillende hoofdtelefoons verkrijgbaar, dat het haast onbegonnen werk is om de zes beste exemplaren die dit jaar op de markt gekomen zijn er uit te kiezen. Feit is dat je heel waarschijnlijk met elke van de hieronder voorgestelde hoofdtelefoons lang en gelukkig naar muziek kunt luisteren…

De Winnaar: Bowers & Wilkins P7 - € 399
De looks en het afwerkingsniveau van deze P7 staan boven elke twijfel verheven. Over de geluidsweergave stelt B&W dat de drivers in de oorschelpen sterke overeenkomsten vertonen met de woofers en tweeters die ze in hun luidsprekers gebruiken. Dat belooft! Een uitstekende weergave kunnen we dan inmiddels ook beamen.

Je vindt het complete overzicht via deze tag

MERK

EDITORS' CHOICE