NIEUWSMagico

Luidspreker van het Jaar – Magico


Redactie HiFi.nl | 30 december 2013 | Magico

In november publiceerden we onze verkiezing voor Product van het Jaar. In twaalf categorieën – uiteenlopend van versterkers tot luidsprekers en smartphones tot tablets – maakten we een shortlist van zes producten die ons op de redactie van HiFi.nl in 2013 opgevallen zijn.

Op die shortlist lieten we vervolgens onze Community-leden los, om tot de definitieve Producten van het Jaar te komen. De resultaten werden opgenomen in ons Hifidelity Jaarboek 2013-2014, en worden bij dezen ook online gepubliceerd.

Luidspreker van het Jaar
Voor elk wat wils in deze categorie: van kostbare überspeakers tot meer sympathiek geprijsde middenklassers.  En een alleraardigst desktopmodel. Zolang je iet of wat binnen dezelfde prijsklasse gaat shoppen, is het vaak niet zozeer een kwestie van beter of slechter, maar van anders. Toch kan er maar één de Luidspreker van het Jaar worden…

Lees ook de uitgebreide review uit Music Emotion

De Winnaar: Magico S1 – € 15.500/paar
Zouden er in 2013 beter klinkende luidsprekers op de markt losgelaten zijn dan deze Magico’s? Dat is weinig waarschijnlijk. Naar Magico-normen is de S1 heel betaalbaar, maar wij moeten er toch een hele poos voor sparen. Maar: ze zijn het dubbel en dwars waard.

Je vindt het complete overzicht via deze tag


EDITORS' CHOICE