NIEUWSTeufel

Hi-Veiling Teufel Kombo 42

Redactie HiFi.nl | 19 november 2013 | Teufel

Opnieuw een sterke Duitse kombo in de Hi-Veiling: de Teufel Kombo, wel te verstaan. De streaming set-up maakt gebruik van de bekende Raumfeld Connector² om je bestaande stereo- of home cinema-installatie met het Raumfeld-systeem te verbinden, en maakt zo WLAN-streaming en online muziekdiensten beschikbaar. Het apparaat ontvangt audiosignalen van je installatie, encodeert deze in `real time` met de 24-bit/96kHz Cirrus Logic DAC en stelt ze in je Raumfeld WLAN beschikbaar.

 Het bijzondere aan de complete Kombo 42 is echter dat je de Raumfeld Connector² niet op een bestaande set aan hoeft te sluiten. Het is namelijk een set op zich! Het systeem beschikt namelijk over twee boekenkastluidsprekers (de UL 20 MkII), en voldoende aansluitingmogelijkheden om een complete set weg te zetten. Ontdek op de pagina voor de Hi-Veiling waar de complete set uit bestaat, en doe mee!

De reguliere prijs van de Teufel Kombo 42 Streaming is €500, maar we beginnen al bij €99 – en dat voor een gloednieuw product inclusief volledige garantie!
MERK

EDITORS' CHOICE