NIEUWSDynaudio

HiFi.nl Community Event met Leo Blokhuis

Popprofessor Leo Blokhuis heeft in het afgelopen jaar diverse speciaalzaken bezocht om samen met Dynaudio een muzikaal college te verzorgen. Omdat we de leden van onze Community met de nodige events willen verrassen, en een Community Event inderdaad ook een van onze beloftes is, hebben we vandaag een datum die je zeker even moet noteren. Vrijdag 25 oktober aanstaande organiseren we bij Hi-Fi Klubben in Amsterdam namelijk een muzikale ontdekkingsreis, waar tot vijftig members van de Community zich gratis voor kunnen aanmelden.

Lid worden van de Community? Dat kan!

De muzikale tour is in samenwerking met Dynaudio, waardoor je behalve van zijn popkennis ook van de paradepaardjes van het Deense audiomerk kunt genieten. Blokhuis sluit zijn Apple aan op elektronica van Musical Fidelity, om vervolgens een set Dynaudio luidsprekers aan te sturen. Bekabeling is er van AudioQuest.

De volledige set?

  • Musical Fidelity M6 DAC
  • Musical Fidelity M6 500 versterker
  • Dynaudio Focus 380 luidsprekers.
  • Bekabeling Audioquest
  • ...en natuurlijk Leo's MacBook als startpunt voor een wereld van muziek

Vanaf 20.00 krijgen belangstellenden eerst uitleg over de winkel waar zij te gast zijn, en over de gebruikte apparatuur. Vervolgens is het woord aan de muziekexpert, die zijn gehoor meeneemt op zijn reis door de muziek-geschiedenis. Uiteraard wordt voor een natje en een droogje gezorgd. Word dus snel lid, en mis het eerste Community Event niet! Geïnteresseerde leden kunnen zich via onderstaand formulier alvast melden.

Muzikale ontdekkingsreis met Leo Blokhuis
Vrijdagavond 25 oktober - Exclusief voor HiFi.nl Community Members

Voornaam: *
Achternaam: *
E-mail: *
Opmerkingen.

Hi-Fi Klubben Amsterdam
Rijnstraat 160-168
1079 HR Amsterdam
Special Page 

MERK

EDITORS' CHOICE