NIEUWSMarten

Luistershow Marten en ASR bij Gydotron Audio

Redactie HiFi.nl | 15 oktober 2013 | Marten

Dat Gydotron Audio een nieuwe locatie heeft, is voor de vaste bezoeker van HiFi.nl natuurlijk geen verrassing meer. De afgelopen weken kondigden we diverse luistershows aan die de opening van het nieuwe pand in Wijnegem luister bij moesten zetten. Aanstaande zaterdag 19 oktober vindt wederom zo’n speciale luistershow plaats.

Van 13.00 tot 21.00 uur wordt ditmaal de nieuwe Django Marten L aangestuurd door de ASR Emitter 1. De Django L is weliswaar de kleinere broer van de Marten Django XL, maar zeker geen kleine speaker. “De Django L is een luidspreker die een groot en muzikaal geluidsbeeld neerzet dat vrijwel uniek is in deze prijsklasse”, laat Gydotron Audio weten.

Op de versterker zijn onder meer een Norma cd-speler - een nieuw merk in het assortiment van Gydotron Audio - en eenNottingham Analogue Hyperspace draaitafel aangesloten. Deze draaitafel is voorzien van een éénpuntsgelagerde Ace Space 12 inch arm. Element is de OC 9MKIII van Audio Technica. Daarnaast wordt ook de ASR Basis Exclusive Phono trap ingezet.

De vierde luistershow om de nieuwe showlocatie van Gydotron Audio te vieren is zaterdag 19 oktober van 13.00 tot 21.00 uur op de Turnhoutsebaan 241 in Wijnegem. Kijk voor meer informatie op de website van de Belgische speciaalzaak.


EDITORS' CHOICE