Definitive Technology presenteert Sound Cylinder

Een speaker speciaal ontworpen als tafelstandaard voor tablets, dat is de Sound Cylinder van Definitive Technology. Door bluetooth is de luidspreker ook te gebruiken met smartphones, laptops en andere apparaten die voorzien zijn van de mogelijkheid via bluetooth te verbinden. Een ingebouwde subwoofer zorgt volgens de fabrikant voor een “superieur geluid”.

Het ingenieuze klemsysteem van de Sound Cylinder zorgt ervoor dat er minimale ruimte wordt ingenomen. Door de kijkhoek te verstellen, is het mogelijk films optimaal te bekijken. Afhankelijk van het gebruikte volume is een volledig opgeladen Sound Cylinder goed voor tot tien uur continu luisterplezier.

Directeur Kevin Duffy van Definitive Technology: “De ontwikkelingen zijn heel snel gegaan bij tablets en de vooruitgang op het gebied van beeld- en geluidskwaliteit is enorm; hoofdtelefoons zijn niet altijd ideaal om iets te beluisteren, zeker als je het geluid met iemand wilt delen.  Onze Sound Cylinder beantwoordt aan de vraag naar mobiel kwaliteitsgeluid.”

De Sound Cylinder is het resultaat van een samenwerking tussen het wereldberoemde team van Frog Design en het DEI Global Design Center dat wordt geleid door Michael DiTullo. Zij kwamen tot een speaker die weliswaar vervaardigd is uit eersteklas materialen, maar desondanks zeer betaalbaar is gebleven. De Sound Cylinder van Definitive Technology heeft namelijk een adviesprijs van 225 euro.

Bekijk voor een korte introductie onderstaande video. Meer technische informatie op de website van Definitive Technology.

MERK

EDITORS' CHOICE