NIEUWS

Google Play Music nu ook in Nederland

Redactie HiFi.nl | 01 oktober 2013

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu is het dan ook zover: Google Play Music is vanaf vandaag ook beschikbaar in Nederland. De streamingdienst werd in mei geïntroduceerd tijdens de Google Developers Conference en begin augustus al in uitgerold in negen andere Europese landen.

Google Play Music biedt gebruikers de mogelijkheid om hun persoonlijke digitale muziekcollectie op te slaan. Door middel van een abonnement - All Access genaamd - krijgen zij toegang tot ongeveer achttien miljoen verschillende liedjes. Liedjes kunnen worden ‘vastgepind’ zodat ze ook offline beschikbaar zijn op bijvoorbeeld telefoon of tablet. Ook bestaat een gratis - standaard - variant waarmee naar muziek geluisterd kan worden of deze kan worden aangeschaft.

All Acces is vanaf vandaag een maand gratis te proberen. Wie zich voor 15 november 2013 aanmeldt betaalt vervolgens 7,99 euro per maand. Abonneer je je na die datum, dan betaal je twee euro per maand meer. Ook dan krijg je een gratis proefperiode van dertig dagen.


EDITORS' CHOICE