NIEUWS

Dirac IRC geïntegreerd in Amarra Symphony


Redactie HiFi.nl | 30 september 2013

Softwareontwikkelaar Sonic Studio en Dirac Research hebben aangekondigd dat Amarra Symphony software vanaf nu geleverd wordt met geïntegreerde Dirac IRC (Impulse Response Correction) akoestiek meet- en correctiesoftware.

“De nieuwste versie van Amarra Symphony met IRC wordt geleverd met een aparte akoestiek analyses applicatie, genaamd iRC Measure, waarmee, samen met een gecalibreerde microfoon, uitgebreide metingen van de luisterruimte gemaakt kunnen worden. Met de iRC filter control manager die in Amarra Symphony is ingebouwd kunnen verschillende metingen gebruikt worden voor correcties. De integratie zorgt voor gebruiksgemak en perfectie in weergave van de Mac muziekcollectie”, laat Sonic Studio weten.

Amarra Symphony is de meest uitgebreide versie van de Amarra computer music player en biedt onder meer weergave van hoge resolutie audio tot 384 kHz sample rate, een verbeterde plaatsing, helderheid en strakkere laagweergave en 4-band Amarra EQ met zeventien filter types.

De nieuwe versie van Amarra Symphony met IRC kost € 589 exclusief 21 procent BTW. Voor bestaande gebruikers van Amarra of Amarra Symphony is een upgrade verkrijgbaar.

EDITORS' CHOICE