Van de Leur Audio gaat internationaal

Redactie HiFi.nl | 22 september 2013 | Van de Leur Audio

De stand van Van de Leur Audio tijdens High End München afgelopen mei was weliswaar bescheiden, de Rotterdammers werden overladen met positieve reacties. Dat heeft ertoe geleid dat de Nederlandse fabrikant nu ook internationaal gaat, want het Britse G-Point Audio gaat producten van Van de Leur distribueren in het Verenigd Koninkrijk.

“G-Point Audio staat bekend om zijn assortiment van handgemaakte en ambachtelijke producten. Greg Drygala, man achter het roer van G-Point, selecteert zijn producten  vooral op muzikaliteit en bouwkwaliteit. Van de Leur Audio past daar uiteraard perfect bij”, laat Pim van de Leur ons weten.

Een internationale primeur voor Van de Leur Audio, de samenwerking met G-Point is de eerste internationale uitbreiding voor het Nederlandse bedrijf. “Van de Leur Audio wilde eerst de focus leggen op de nationale markt, de producten perfectioneren en vervolgens de grenzen over. Dat moment is nu gekomen. De verwachting is dat er snel meer landen zullen volgen”, besluit Van de Leur.

Lees ook ons eerdere artikel over de introductie van het in 2010 opgerichte Van de Leur Audio.


EDITORS' CHOICE