NIEUWSPSB Speakers

Musiclaire nieuwe agent PSB Speakers

Redactie HiFi.nl | 15 september 2013 | PSB Speakers

Willem van Blanken van Musiclaire is sinds 1 september 2013 de nieuwe vertegenwoordiger van het merk PSB speakers voor Ludoma Services in Nederland. Musiclaire vertegenwoordigde al de merken ZVOX, Soundcast en La Boite Concept.

Voor veel mensen is Van Blanken geen onbekende, hij was eerder onder andere werkzaam als General Manager bij Kenwood Electronics Europe en Quadral. Ludoma Services in Tilburg is importeur van PSB Speakers en Peachtree Audio en voert sinds 2013 ook de hoofdtelefoons en desktop speakers van PSB.

Nick Engel van Ludoma Services licht de keuze voor Musiclaire toe: “Willem van Blanken heeft een uitgebreide kennis van de Nederlandse markt en vult dat aan met een enorme vakkennis. Zijn enthousiasme voor het merk zal de populariteit van PSB speakers in Nederland ongetwijfeld een extra impuls weten te geven. We verheugen ons enorm op de samenwerking met Musiclaire en Willem”.

Het Canadese PSB Speakers werd in 1972 opgericht door Paul en Sue Barton (vandaar de naam PSB). Paul leidt ruim veertig jaar later het design team van PSB nog steeds als Chief Designer. De fabrikant is groot voorstander van psycho-akoestisch onderzoek en werkt al sinds 1974 samen met het National Research Council of Canada om haar luidsprekers zo natuurlijk mogelijk te laten klinken.

Of zoals Paul Barton het zelf zegt: “PSB always has and always will design loudspeakers that are true to nature. There is nothing added to what is in the music and there is nothing taken away that was intended in the music.”

MERK

EDITORS' CHOICE