Open Dagen Hay-End op 26 en 27 oktober

Redactie HiFi.nl | 21 oktober 2013 | Artephonos

Hay-End Audio in Venlo houdt op zaterdag 26 en zondag 27 oktober Open Dagen waarop alle ruimte is voor muziek en techniek. Onder het genot van een kopje koffie of een glaasje fris kan een ieder met elkaar van gedachten wisselen over muziek en audio.

Tijdens de Open Dagen kun je niet alleen de uitgebreide collectie buizenversterkers van Artephonos, Cayin en Dared beluisteren, maar demonstreert Hay-End in één van de twee beschikbare luisterruimten ook de zelf ontworpen, betaalbare, Peitho luidsprekers. In de grote ruimte wordt een betaalbare topset opgesteld, terwijl de studio plaats biedt aan een kleinere set.

De speciaalzaak in Venlo nodigt iedereen ook uit zijn of haar eigen muziek mee te brengen op cd of LP om op die manier vaak geluisterde muziek eens op een andere manier te ervaren. Of je uitgebreid te laten voorlichten over het hoe en waarom van buizen, verschillende typen versterkers, onze buizen cd-spelers en over modificaties.

Op de website van Hay-End Audio vind je meer informatie, zoals welke apparatuur tijdens de Open Dagen ingezet wordt. Hay-End is gevestigd aan de Hondsdraf 38 in Venlo, voor de deur is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid. En mochten de data van de Open Dagen niet uitkomen, neem dan gerust contact op met de speciaalzaak voor het maken van een privéafspraak.

MERK

EDITORS' CHOICE