MERK

Artephonos

Over Artephonos

Het merk Artephonos omvat een reeks bijzondere producten van versterkers, kabels en luidsprekers, waaronder de Peitho modellen. Middelpunt is de Artephonos geïntegreerde vermogensversterker, de 6C33PP. Een full triode versterker met een flink vermogen van min. 55 watt per kanaal tegen een ongekend lage prijs voor de geboden weergavekwaliteit. Inmiddels blijken ook de Peitho luidsprekers een schot in de roos: échte muziek en zeer betaalbaar.

Hoe bereik je als ontwerper een bepaalde klankkwaliteit? Het antwoord van uw buizen specialist HEA is eenvoudigweg: ga voor maximale neutraliteit! Streef naar een zo nauwkeurig mogelijke versterking die geheel niets toevoegt of weglaat. Zorg ook dat je de bron niet belast en dat de aangesloten componenten geen invloed hebben op de eigenschappen van de versterker: hiervoor staat het exclusieve HEA merk Artephonos.
Op veler verzoek heb ik een lijst van CDs samengesteld met een selectie van mijn muziek die naar mijn mening fatsoenlijk is opgenomen, o.a met microfoons op afstand en zonder kunstmatige galm.

FOTO'S