NIEUWS

Verbeteringen aan de HiFind voor winkels

Redactie HiFi.nl | 27 augustus 2013

Momenteel wordt er achter de schermen druk gewerkt aan het verbeteren van HiFi.nl. Vanwege de omvang van onze website komen deze verbeteringen natuurlijk in fases. Een van de nieuw opgeleverde projecten is de HiFind.

We hebben zowel de Importeur-, de Merk- als de Winkel-HiFind in een nieuw jasje gestoken. In deze nieuwe HiFinds hebben we een overzichtelijke indeling gemaakt van de beschikbare informatie. Zo vind je op de Importeurs-HiFind nu in één oogopslag welke merken er onderdeel zijn van het aanbod. We richten ons hier even op de HiFind voor winkels, die het afgelopen jaar (met alle winkels samen) zo'n 306.000 keer bezocht is (het nieuws over de Merk HiFind vind je hier). De Winkel HiFind helpt lezers in de oriëntatiefase, door onder meer de mate waarin een winkel service biedt uit te lichten. 

Bij de Winkel-HiFind heb je nu namelijk een handig overzicht van de openingstijden, alsook van alle merken die door de winkel gevoerd worden. Bovendien wordt er door middel van iconen duidelijk of de winkel een luisterruimte, technische dienst en (installatie-)service aanbiedt.

Verder hebben we diverse icoontjes toegevoegd om de informatie van een winkel overzichtelijker te maken, zoals het bestaan van een Hi-Visit door een van de redacteure van HiFi.nl, of zelfs een complete virtuele tour (360 graden fotografie) van het pand.

De HiFind pagina voor een winkel geeft altijd actuele informatie, zoals op de agenda ingeplande shows, zodat geïnteresseerde bezoekers hier direct meer informatie over kunnen vinden. 

Ook de demo- en tweedehands producten die door een winkel aangeboden worden, zijn op deze pagina terug te vinden, wat natuurlijk extra interessant is voor de oriënterende consument – wellicht kan een aanschaf onverwacht veel voordeliger uitvallen.

Benieuwd naar de nieuwe HiFind? Zoek dan hier naar een winkel.

EDITORS' CHOICE