NIEUWS

Hifind voor merken verbeterd

Redactie HiFi.nl | 27 augustus 2013

Momenteel wordt er achter de schermen druk gewerkt aan het verbeteren van HiFi.nl. Vanwege de omvang van onze website komen deze verbeteringen natuurlijk in fases. Een van de nieuw opgeleverde projecten is de HiFind.

De HiFind is een unieke verzameling profielen van merken, importeurs en winkels. Het spreekt voor zich dat een groot deel van onze lezers, op zoek naar de juiste informatie in de verschillende oriënterende fasen van het aanschafproces, ook de HiFind raadpleegt.

Dat blijkt dan ook uit onze statistieken: alleen al dit jaar noteerden we 306.347 mensen die informatie zochten (en vonden) over winkels, en zelfs 344.572 nieuwsgierigen die vervolgens doorlazen over een bepaald merk.

Wat is er nieuw?
Enkele van de belangrijkste verbeteringen op een rijtje:

 • Verfrissend nieuw design
 • ...wat veel gebruiksvriendelijker is;
 • Overzichtelijke indeling van alle beschikbare informatie: website en alle social media;
 • Consumenten vinden in één oogopslag de juiste winkels bij hen in de buurt;
 • Icoontjes ontsluiten relevante brochures en natuurlijk ook een actuele prijslijst.

Zelf gegevens bijwerken
Heel interessant voor bedrijven die actief zijn in de HiFind is dat we ook de 'achterkant' hebben verbeterd; zo kun je als fabrikant of importeur gemakkelijk zelf dealers toevoegen of verwijderen, door in te loggen en het menu 'Beheer Merken' te hanteren.

Diezelfde verrijking van de HiFind bieden we binnenkort overigens ook voor dealers. Het wordt dan gemakkelijk om de eigen gegevens up to date te houden, zoals het tweedehands aanbod en de actuele openingstijden. Wijzigingen in het assortiment worden overigens doorgevoerd in overleg met de fabrikant/importeur, omdat hun officiële dealerlijsten leidend zijn bij ons. Mocht je dus als dealer zijnde een bepaald merk missen, mail ons dan!

Extra OPVALLEN in onze HiFind?
Qua opmaak en inhoud maken we onderscheid tussen een tweetal betaalde HiFinds:

 • Merk HiFind Basic – klik hier voor een voorbeeld;
 • Merk HiFind Special; hierbij krijgt de lezer nog meer informatie door het uitlichten van bepaalde artikelen en door middel van een banner waarin nieuwe apparaten of tijdelijke acties gecommuniceerd kunnen worden. Klik hier voor een voorbeeld.
 • De Merk HiFind Special kan bovendien ook door de betreffende fabrikant gecustomized worden, waarbij de gehele pagina in het teken van het merk komt te staan. Klik hier voor een voorbeeld

  Benieuwd naar de nieuwe HiFind? Zoek dan hier naar een willekeurig merk.


  EDITORS' CHOICE