NIEUWSZanden

Introductie Zanden 3100 voorversterker

Redactie HiFi.nl | 25 augustus 2013 | Zanden

Een nieuw product van Zanden (de 3100, een "nieuwe ziel voor high end" zoals het bericht schrijft) is altijd even opletten. Dus bij dezen: Zanden introduceert de 3100, de nieuwste voorversterker.

We quoten importeur Symphony Audio: De Zanden 3100 is een subliem staaltje van techniek en eenvoud. Zoals steeds bij Zanden werkt deze nieuwe voorversterker met buizen. Zanden toont zo al tientallen jaren de weg hoe je oudere technieken kunt laten samensmelten met de nieuwste technologie tot een unieke symbiose. Behouden wat goed is doet Zanden niet uit nostalgie en het is zeker geen marketingstrategie. Integendeel. Het merk doet dit met één doel voor ogen: opgenomen muziek een live sensatie geven. Bij Zanden kent men de kunst en heeft men het hoofd om producten te creëren die mensen kunnen verbluffen. Met de Zanden 3100 zetten ze alweer een grote stap voorwaarts. De Zanden 3100 is ontegensprekelijk een meerwaarde in een high end Hifi installatie. 

Zanden onderscheidt zich ook esthetisch. De 3100 ziet er strak uit, en doet door zijn chique eenvoud in design aan onder meer Musical Fidelity denken. En de prijs? Voor het oudere broertje van de 3100, de Zanden 3000, tel je ruim 20.000 euro neer. Zijn opvolger klinkt volgens de importeur niet alleen beter, maar is bovendien een stuk goedkoper: "met een aanbevolen winkelprijs van 13.750 euro is zoveel kwaliteit bij Zanden nog nooit zo betaalbaar geweest."  

Technische specificaties:

  • Single-ended design
  • NO-NFB circuit
  • True balanced XLR input & output met transformator
  • Volledig functionele afstandsbediening
  • Stroomvoorziening met een gelijkricht buis

Aanbevolen winkelprijs: 13.750 euro

Symphony Audio Import
E: info@symphonyaudioimport.com
W: www.symphonyaudio.com

MERK

EDITORS' CHOICE