Leema Acoustics nieuw bij AudioAanZee


Redactie HiFi.nl | 22 augustus 2013 | Leema Acoustics

Lekker bezig, die Evert en Arien Rebel van AudioAanZee. Het assortiment van de speciaalzaak in Den Helder wordt eventjes flink uitgebreid met bijvoorbeeld PS Audio, Dali en recent nog Monitor Audio. Ditmaal kondigen zij de komst van Leema Acoustics aan, een merk dat door Monitor Audio Nederland geïmporteerd wordt.

“We zijn verheugd met het nieuws dat we dealer zijn geworden van Leema Acoustics”, mailen ze ons. “Dit jonge innovatieve merk heeft in zeer korte tijd een geweldige reputatie opgebouwd met hun versterkers. Met de Elements serie als audiofiele instapmodellen tot bijvoorbeeld de Altair & Pyxis als referentieset. Ook op het gebied van phono versterkers en DAC’s weten ze van wanten en met het LIPS systeem zijn alle componenten ook nog eens te koppelen.”

AudioAanZee begint met de verkoop van de Leema Acoustics Elements serie. “Daarnaast mogen we namens importeur Monitor Audio als toetje een Altair & Pyxis demo set voor een hele fraaie prijs aanbieden”, zo wordt er besloten.

Je vindt AudioAanZee aan de Achterbinnenhaven 110 in Den Helder. De speciaalzaak is zeven dagen per week op afspraak geopend. Kijk voor het maken van een afspraak op de website.


EDITORS' CHOICE