NIEUWSPS Audio

AudioAanZee nu ook dealer PS Audio

Met ingang van heden is AudioAanZee ook dealer van PS Audio, zo laten Evert en Arien Rebel van de speciaalzaak in Den Helder ons weten.

Het dealerschap krijgt direct gestalte met de opstelling van de eind vorig jaar geïntroduceerde NuWave DAC (à 1199 euro) in de showroom aan de Achterbinnenhaven. “In deze prijsklasse een toppertje waar we al langer naar op zoek waren en die samen met onze muziekservers AudioAanZee Premium- en Ultra Flow, een heel fraaie combinatie vormt.”

Met PS Audio voegen Evert en Arien Rebel - die “continu op zoek zijn naar nieuwe apparatuur die de emotie in de muziek tot leven brengt” - een nieuw merk toe aan het assortiment. Om de nieuwe samenwerking wat extra glans te geven, is AudioAanZee een actie begonnen. Wie namelijk nu een muziekserver met DAC koopt, krijgt er gratis een hoogwaardige USB-kabel bij.

Je vindt AudioAanZee aan de Achterbinnenhaven 110 in Den Helder. De speciaalzaak is zeven dagen per week op afspraak geopend. Kijk voor het maken van een afspraak, of meer informatie, op de website van AudioAanZee.


EDITORS' CHOICE