AudioAanZee nu ook dealer Monitor Audio


Redactie HiFi.nl | 06 augustus 2013 | Monitor Audio

Een maand na de introductie van PS Audio bij AudioAanZee, heeft de speciaalzaak uit Den Helder nu ook Monitor Audio toegevoegd aan het assortiment. Eevert en Arien Rebel laten weten de Gold en Platinum series in huis te hebben gehaald.

Uit de Gold serie heeft AudioAanZee de GX50 en GX200 staan, de zeer kleine monitor en een fraaie elegante vloerstaander. “Beiden zijn tot in de perfectie afgewerkt tot en met de piano lak. De unieke kastbouw en ribbon tweeter zorgen voor een hele fraaie soundstage. De GX50 heeft een basweergave die menigeen zal verbazen en de slanke GX200 kan zelfs zeer grote kamers aan”, mailen de twee broers enthousiast.

“Als toppertje hebben we in de PL100 een monitor speaker gevonden die het helemaal is, de originele stands maken het geheel helemaal af. We kunnen er uren naar kijken, zo mooi zijn ze.”

De speciaalzaak aan de Achterbinnenhaven 110 in Den Helder is zeven dagen per week op afspraak geopend. Kijk voor het maken van een afspraak, of meer informatie, op de website van AudioAanZee.


EDITORS' CHOICE