NIEUWSGuru

X-fi update – Primeur Guru Junior

Redactie HiFi.nl | 15 augustus 2013 | Fotografie Fabrikant | Guru

X-fi Audioshow 2013 kan opnieuw een mooie primeur aankondigen voor het evenement op zaterdag 14 en zondag 15 september in NH Koningshof. Importeur Hear Everything Audio neemt namelijk de Guru Junior luidspreker mee naar Veldhoven.

Eind september start weliswaar pas de productie van de speaker die al voor veel opschudding zorgde in hifi land, tijdens X-fi kun jehem alvast beluisteren. De Guru Junior heeft een strak gelijnde behuizing met een grijs geanodiseerde aluminium baffle, terwijl de drivers identiek zijn aan die van de grotere en duurdere QM10.

“Pure muzikaliteit, dat is de essentie van de Juniors. De weergave kenmerkt zich door een verrassend krachtig laag, een goede timing en een gemak dat je eindeloos van muziek laat genieten”, stelt importeur Hear Everything Audio over de speakers die komen in een afwerking in wit, zwart of echt notenhout fineer en 995 euro per paar moeten kosten. 

Om de bezoekers van X-fi goed te laten horen waar de Junior tot in staat is, neemt Hear Everything Audio een indrukwekkende set mee naar kamer 7 van NH Koningshof. Muziek wordt gespeeld vanaf een CEC TL3N loopwerk met DA3N converter, afgewisseld met een fraaie draaitafel van Audio Note. De versterking wordt verzorgd door het Aurora systeem van Music First Audio, dat bestaat uit een MC Step up, een buizen phonostage en de Baby Reference voorversterker. De klasse D eindversterkers zijn van Belcanto.

Lees alles over X-fi Audioshow 2013 op onze Special Page.


EDITORS' CHOICE