NIEUWSStassen Hifi

Ayon nieuw in assortiment Stassen Hifi

Redactie HiFi.nl | 03 augustus 2013 | Ayon Audio

Stassen Hifi in Venlo en Tegelen is per direct ook dealer van Ayon Audio. Importeur Holland Link Import heeft daarvoor een overeenkomst gesloten met de speciaalzaak die onlang het geheel gerenoveerde luisterkasteel Palazzo heropende.

De positieve respons die de Limburgse speciaalzaak ontving bij de heropening van het Palazzo ligt aan de basis van de samenwerking tussen Holland Link Import en Stassen Hifi. “In één van de 21 luisterruimtes (bekijk ze allemaal in onze virtuele tour) die het luisterkasteel rijk is kan op niveau worden beluisterd. Hun assortiment in hifi apparatuur is beslist indrukwekkend. Wij zijn er daarom van overtuigd dat de buizenapparatuur van Ayon Audio (waarvan we hier trouwens de S 3 Digital Media Speler testten) goed tot zijn recht zal komen bij Stassen Hifi”, laat Jan Horstman namens Holland Link Import weten.

Stassen heeft vanaf heden de Spirit III buizenversterker en een CD-07s hybride cd-speler opgesteld staan. “Wil je een demonstratie van de apparatuur, maak dan een afspraak met Edwin Maas”, meldt Stassen Hifi. “Hij weet niet alleen veel van buizenversterkers, maar is ook goed op de hoogte van de eigenschappen van diverse soorten luidsprekers en kan zodoende een perfecte match voorstellen.”

Luisterkasteel Palazzo is gevestigd aan de Grotestraat 23 in Tegelen, nabij Venlo. Bezoek gaat het best op afspraak, zodat alles vooraf kan worden klaargezet. Bel of mail daarvoor met Stassen op 077-3207320 of info@stassen.nl of kijk op de website van de speciaalzaak.

MERK

EDITORS' CHOICE