NIEUWSLogitech

Ook Logitech komt met Bluetooth speakers

Voor het eerst brengt Logitech een set multimedia speakers op de markt die is voorzien van Bluetooth-connectiviteit. Deze Z600 is vanaf augustus verkrijgbaar.

“De Logitech Bluetooth Speakers Z600 zijn zo ontworpen dat ze lijken op een kunstobject, waarbij vormen, materialen en kleuren zijn gebruikt die nauwkeurig samengaan met de moderne leefomgeving en een aanvulling zijn op het design van ultradunne laptops”, zegt Charlotte Johs van Logitech. “Met de ingebouwde Bluetooth-connectiviteit, een primeur voor multimedia speakers van Logitech, zijn deze speakers ideaal voor de hedendaagse, draadloze multi-device manier van leven.”

De Logitech Bluetooth Speakers Z600 kunnen via Bluetooth gekoppeld worden aan drie apparaten tegelijk. Door op de pause-knop van het ene en de play-knop van het andere apparaat te drukken, schakelt de gebruiker eenvoudig van het ene naar het andere gekoppelde apparaat. Door de drie drivers in ieder van de twee luidsprekers, levert het systeem een helder geluid.

Ook aan gebruikers van oudere computersystemen, zonder Bluetooth, is gedacht. Bij de Logitech Bluetooth Speakers Z600 wordt een USB-Bluetooth-transceiver meegeleverd. Daarnaast kunnen de luidsprekers worden aangesloten op elk apparaat met een audio-uitgang door middel van de 3,5 mm aux-ingang.

Het eerste Bluetooth-ondersteunde speakersysteem van Logitech is vanaf augustus beschikbaar en heeft een adviesprijs van 149 euro.

EDITORS' CHOICE