NIEUWSEbode

Ebode introduceert BTS21 bluetooth stereoset

Bluetooth speakers komen de laatste tijd in alle soorten en maten, maar een complete set van sub met twee luidsprekers zagen we toch nog niet vaak. Met de BTS21 van ebode komt daar verandering in.

De BTS21 is dus een nieuwe, actieve bluetooth luidsprekerset, die bestaat uit een subwoofer en twee satellietjes. De set kan communiceren met bluetooth apparaten, zoals een smartphone, een tablet of een laptop. Maar de BTS21 kan indien nodig ook op een meer traditionele manier zijn ding doen. Je kan de set namelijk door middel van een cinch kabel (meegeleverd) verbinden met een audiobron naar keuze.

“Muziek klinkt als nooit tevoren met de ebode BTS21. Stream je muziek vanaf elk met bluetooth uitgerust apparaat zoals smartphone, tablet of laptop naar de BTS21 en je bent verzekerd van een weergaloze audiokwaliteit met deze draadloze 2.1 stereo set”, laat BMB Electronics weten. De subwoofer heeft een vermogen van 15 watt, terwijl de twee luidsprekers ieder 10 watt afleveren.

Het maximale bereik – in open veld - met bluetooth bedraagt 10 meter. Handig ook dat de BTS21 de gegevens van acht verschillende bluetooth apparaten kan memoriseren. Op die manier wordt de aanmeldprocedure er weer wat eenvoudiger op.

Op de BTS21 zitten skiptoetsen en een play/pauze toets. Wil je op een meer diepgaande manier door je muziek bladeren, dan kan dat op je bluetooth bronapparaat. Via datzelfde bronapparaat – lees: smartphone, tablet of laptop – kan je onder meer ook muziek via Spotify en Youtube doorsturen naar de BTS21.

Voor € 99 kan je de eigenaar worden van de Ebode set.


EDITORS' CHOICE