NIEUWSPS Audio

PS Audio introduceert PowerBase en NuWave

Redactie HiFi.nl | 30 december 2012 | PS Audio

PS Audio sluit 2012 af met de introductie van twee nieuwe producten. De PerfectWave PowerBase en de NuWave DAC.

De PerfectWave PowerBase combineert een tweevoudig isolatie platform met een eenrichting netstroom conditioner in één geheel. De PowerBase kan gebruikt worden in combinatie met bronnen als cd-spelers, transporten, voorversterkers of eindversterkers. Volgens Aspera Audio zorgt de PowerBase voor een aanzienlijke verbetering van de ruimte tussen instrumenten, plaatsing, stemmen en het hele geluidsbeeld.

“De met microfonie van apparatuur, voornamelijk buizen apparatuur, draaitafels, cd-spelers of andere bronnen, samengaande versmering en vervorming wordt door het gebruik van de PowerBase aanzienlijk verminderd,” vertelt Aspera Audio, importeur van PS Audio. “Alle gebruikte apparatuur kan tot volle bloei komen door de schonere stroom toelevering en de verminderde invloed van luidsprekers.”

Hiernaast introduceert PS Audio ook de NuWave DAC, de opvolger van de DLIII DAC. De nieuwe DAC accepteert input van elke digitale bron, ook asynchrone USB tot 192Khz in 24 bit. Ook beschikt de NuWave over zowel RCA (single-ended) als XLR (gebalanceerde) uitgangen. Naast dit alles biedt de DAC ook streaming mogelijkheden in combinatie met software als iTunes of J River.

“De NuWave DAC is de eerste in een nieuwe reeks betaalbare high-end DAC’s van PS Audio,” vertelt Aspera Audio. “De NuWave beschikt over de nieuwste generatie, volledig gebalanceerde, Burr Brown chips met een resolutie tot 192Khz en 24 bit, 123dB dynamische performantie en een lage THD van 0,0005%.”

Meer informatie over de producten van PS Audio? Kijk dan eens op de nieuwe Nederlandstalige website!


EDITORS' CHOICE