Transparent Cable introduceert nieuwe lijnen USB-kabels

Transparent High Performance en Transparent Premium, zo heten de twee nieuwe modellen USB-kabels van het Amerikaanse kabelmerk. Kenmerken volgens de importeur zijn, in lijn met eerdere modellen, de geperfectioneerde afscherming, grote ader diameter en verliesvrije overgang van kabel naar connector.

Eerstgenoemde, de nieuwe High Performance USB-kabel, is voorzien van een drievoudige afscherming die samen met het benutte diëlectricum een effectief schild vormen tegen interferentie en signaalverlies. Klankmatig moet de High Performance-serie een dynamisch contrast en een verdere toename in rust bieden. De High Performance USB-kabel is per direct leverbaar met een advies verkoopprijs vanaf €259 voor 0,5 of 1 meter lengte.

Premium USB
Transparent’s Premium USB-serie hanteert een verder toegenomen signaalader diameter, terwijl een viervoudige afscherming alle vormen van interferentie en signaalverlies volledig uit moet sluiten en "de puurste digitale signaaloverdracht" moet verzorgen. De Transparent Premium USB-kabel is per direct leverbaar met een adviesverkoopprijs vanaf €559 voor 0,5 of 1 meter lengte.

Overigens biedt importeur Audiac bezitters van huidige Performance USB-kabels een interessant upgrade-mogelijkheid naar deze nieuwe kabels: bij inruil van een Performance USB-kabel voor de nieuwe Transparent High Performance of Premium USB-kabel ontvangt de eindgebruiker tot 80% retour op de oorspronkelijke aanschafprijs. Meer informatie op de website.

Tot slot, gespot op de website van het merk zelf, een tour bij Transparent HQ in Saco, Maine. Helaas niet mooier te embedden dan zo (of zo):


EDITORS' CHOICE