Acoustic Energy introduceert Reference serie luidsprekers

Acoustic Energy is geen onbekende als het gaat om monitorluidsprekers. Jaren geleden introduceerde het merk een inmiddels klassieke lijn, de AE1 Classic. Uit dat model evolueerde een nieuwe serie: de Reference 1, 2 en 3.

Deze modellen hebben een aantal eigenschappen gemeen, als je het importeur Viertron zou vragen: "Superieure klank, superieure bouw en een superieure afwerking."

De Reference 1 lijkt nog het meest op de oervader, de AE1. Ook deze luidspreker heeft een tweeweg ontwerp. De Reference 2 is uitgerust met een dubbele woofer om het laag iets meer fundament te geven en de Reference 3 is een volledig vloerstaand model geworden met dubbele woofer en een mid-driver. Voor de Reference 1 en 2 is een bijpassende en uniek afgewerkte stand verkrijgbaar.

Met de komst van de 301 en de 305 hoopt Acoustic Energy haar visitekaartje af te geven in een vriendelijkere budgetklasse: een monitor en een vloerstaande luidspreker, prachtig afgewerkt in hoogglans zwart en hoogglans wit. En duidelijk afkomstig van de AE1.

Zowel de Reference serie als de 3-serie zijn per heden verkrijgbaar bij de betere hifi speciaalzaak. Prijzen Reference Series vanaf €1.195,- prer stuk, en de 3 Series vanaf €325 per stuk. Kijk voor meer informatie over Acoustic Energy op de website van importeur Viertron. De foto's maakten we in Veldhoven waar ze voor het eerst te zien waar, in het fotoboekje links vind je enkele mooie plaatjes van het merk zelf.

Kijk ook eens op de Special van Viertron voor de andere merken

MERK

EDITORS' CHOICE