NIEUWSMagico

Magico S1 en S5 bij Rhapsody


Redactie HiFi.nl | 20 juni 2013 | Magico

Zaterdag 22 juni staat bij Rhapsody in Hilversum in het teken van Magico, met demonstraties van de S1 en de S5. Al zijn de luidsprekers van het Amerikaanse merk natuurlijk niet het enige wat dat weekend in de spotlight staat. 

Over de aansturing van beide paar luidsprekers valt namelijk ook nog wel een en ander te melden. Zo mag je bij de kleinere S1 een combinatie van Moon Audio verwachten; de 700i geïntegreerde versterker en de 750D Reference DAC/CD-transport.

De S5 wordt aan het werk gezet door een bijzondere samenstelling van Sonore en Audio Research, volgens Harry van Dalen een "hele gave combinatie", waarvan ze erg blij zijn de gezamenlijke prestaties ontdekt te hebben. Laatstgenoemde merk is vertegenwoordigd door de Reference 75 eindversterker en de gloednieuwe Reference CD9 cd-speler. "We hebben ‘m, de nieuwe referentie cd-speler van Audio Research met een DAC aan boord waarmee je externe digitale bronnen zoals bijvoorbeeld een media server/player kunt aansluiten en upsamplen!"

Audio Research CD9

Een phonotrap is er bovendien ook nog in de aantrekkelijke verschijning van de Aesthetics IO Custom (zie onder), een uit drie delen bestaande buizen phonotrap (buizen phonotrap, buizen voeding links, buizen voeding rechts). Bekabeling in beide sets is het topmodel van AudioQuest: WEL Signature. 

Zaterdag 22 juni 10-17u
Rhapsody Sound + Vision
Borneolaan 25 in Hilversum
Website / Special Page

Lees ook ons 25 Jaar Rhapsody jubileum-interview met Harry van Dalen

EDITORS' CHOICE