Hifi Solutions fotoverslag Leo Blokhuis

Redactie HiFi.nl | 29 mei 2013 | Dynaudio

Leo Blokhuis tourt sinds najaar 2012 met zijn muziekkoffers en de nodige apparatuur van Dynaudio en Chord langs Nederlandse hifi-dealers.

Hifi Solutions besloot echter dat het Amsterdamse Odeon een nog geschiktere locaties is voor het muziekcollege van de popprofessor, waarop ze hem uitnodigden om afgelopen donderdag in de theaterzaal aan de Singel acte de presence te geven. 

We hebben eerder verslag gedaan van de muzikale reis die Blokhuis bij deze shows voor zijn bezoekers in petto heeft, én willen binnenkort bovendien voor onze Community een vergelijkbare avond organiseren, dus hebben het event deze keer - en ondanks de bijzondere locatie - voorbij laten gaan. Van Hifi Solutions kregen we echter wel een fotoserie toegestuurd, van de hand van Han Bonink. Ons eerdere verslag lees je hier

Op donderdagavond 23 mei verraste Blokhuis met onder meer Percy Sledge, Fleetwood Mac – inclusief een boeiend kijkje in de totstandkoming van het fameuze album Rumours (1977) – David Bowie en de Beatles, waarbij ook de opgepoetste cd's van het Britse kwartet voorbij kwamen. Voor herhaling vatbaar, zo'n avond? "Beslist!" aldus een enthousiaste Rick Oldersom.

Om op de hoogte te blijven van wat Hifi Solutions organiseert, en de aanbiedingen en andere acties van de winkel, kun je je via de website inschrijven voor de nieuwsbrief.

Kijk ook eens op de Special van Hifi Solutions...

...en die van Dynaudio

MERK

EDITORS' CHOICE