Prijsvraag-Lyngdorf krijgt ‘naam’ TDAI 2170

We hadden zelf de suggestie ChAmp ingebracht, maar daarvan was de jury van een door Lyngdorf Audio uitgeschreven competitie blijkbaar niet onder de indruk. Na de geef-onze-nieuwe-versterker-een-naam wedstrijd, die een maand liep, koos het uiteindelijk voor TDAI 2170 als ‘naam’ van de nieuwe generatie geïntegreerde versterker die later dit jaar moet verschijnen.

De winnende inzending van Oskar Edberg uit Zweden is een knipoog naar de TDAI 2200, de voorganger van het nieuwe model. “Uit de meer dan duizend inzendingen hebben we uiteindelijk gekozen voor een naam die een eerbetoon is aan ons prachtige merk”, meldt Per Klausen, marketingmanager van Lyngdorf Audio. “We hebben nog maar eens gezien hoe geliefd de TDAI 2200 lijn is bij onze klanten.”

Klausen spreekt van een geslaagde ervaring. “Het is erg bevredigend om te zien hoe enthousiast er vanuit de markt gereageerd werd, hoe graag mensen onderdeel willen uitmaken van ons nieuwe product.” Winnaar Edberg kan alvast één van de eerste exemplaren van de nieuwe versterker verwachten.

Wij opperden de naam ChAmp. Veel beter toch? Helaas...

MERK

EDITORS' CHOICE