Home Cinema voor beginners bij Hi-Fi Klubben

Het is de droom van velen: een eigen thuisbioscoop. Dat begint natuurlijk met goed beeld en geluid. Maar waar moet je op letten? Dat vertelt Hi-Fi Klubben donderdag 2 mei tijdens het 'Home Cinema voor Beginners'-event in filiaal Hilversum.

Gedurende deze avond vertellen de specialisten van de Deense audioketen je precies wat je nodig hebt om een geweldige thuisbioscoop te creëren. Zo wordt niet alleen stilgestaan bij welke surround versterker je nodig hebt, maar bijvoorbeeld ook bij de benodigde bronnen als DVD, Blu-ray en videostreaming.

En natuurlijk wordt er iets verteld over luidsprekers. Want hoeveel heb je er nou nodig en waar plaats je deze? Ook gaat Hi-Fi Klubben in op het beeldvraagstuk. Wat zijn nou precies de verschillen tussen LED, plasma en beamers?

Dat alles wordt verduidelijkt met uitgebreide demonstraties. Het event begint om 19 uur in Hi-Fi Klubben Hilversum, Langestraat 90-92, 1211 HB. De avond is geheel vrijblijvend, al verzoekt Hi-Fi Klubben je wel om je komst vooraf aan te melden. Dat kan door te klikken op deze link.


EDITORS' CHOICE