Complete tour met filmpjes bij Technica Nova

In de geschiedenis van HiFi.nl zijn we meermaals bij Technica Nova in Breda over de vloer geweest, waaronder ook tweemaal voor een Hi-Visit. De laatste is alweer ruim zes jaar geleden, dus het is hoog tijd voor een update vanuit de Bredase Wilhelminastraat.

De tijd heeft ook daar namelijk niet stil gestaan, waardoor er in de winkel het nodige veranderd is. Om daarop vooruit te lopen wilden we de zaak alvast virtueel met je delen. We hebben er namelijk een complete tour laten maken, en zijn daar ditmaal bovendien weer een stapje verder in gegaan. Door op één van de afbeeldingen in dit bericht te klikken, kom je in een scherm van waaruit je digitaal door de winkel kunt wandelen.

Klik op de afbeelding voor de tour met filmpjes ((c) PHOTO40)

Tot zo ver niets nieuws qua virtuele tour natuurlijk, maar: er zijn in de diverse ruimtes van de zaak ook informatiepunten opgenomen, en bovendien zijn er in deze virtual reality meer dan een aantal filmpjes van de door Technica Nova gevoerde merken te vinden. Overal waar een filmrolletje te vinden is, is een informatieve video te ontsluiten die zoals hieronder weergegeven in het bestaande scherm opent. 

Klik op de afbeeldingen voor de volledige tour, en ontdek behalve de winkel ook diverse video's - bijvoorbeeld van KEF (Johan Coorg over de R-Serie), Rotel (Bas van Oosten over de 12-Serie), Samsung en Loewe. Zelfs een oud interview van HiFi.nl met Bouke Seelemeijer (BS Audio) over de luidsprekers van Piega is er terug te vinden. 

KEF R-Serie

EDITORS' CHOICE