NIEUWSSolosound

Kabels RU connected nu ook bij Solosound

Wie kabels van RU connected wilde kopen, was tot voor kort aangewezen op de internetsite van het bedrijf uit Bussum. Sinds deze week is het volledige assortiment ook te bekijken, aan te raken én te horen bij het eveneens in Bussum gevestigde Solosound Lyngdorf Experience Center.

“RU connected maakt high-end HDMI- en audiokabels voor een normale prijs”, laat Solosound weten. Het assortiment van de Nederlandse kabelproductent bestaat uit HDMI 1.4 kabels, optische kabels, digitale en analoge audiokabels. Door slimme ontwerpen en goede materialen te combineren, kan RU connected vergulde, storingsvrije en perfect afgewerkte kabels leveren die niet onderdoen voor de dure merken.

Het bedrijf uit Bussum begon met de productie vanuit gemis. “Na veel problemen met goedkope, maar slechte kwaliteit, kabels, gingen we op zoek naar betere”, meldt RU connected op de eigen website. “Bij veel merken lijkt de prijs echter exponentieel omhoog te gaan met de kwaliteit.”

Dat dit niet hoeft, bewijst RU connected, dat tijdens tests lovende kritieken krijgt. “Door direct contact te houden met onze fabrieken kunnen we zowel een goede prijs als zeer hoge kwaliteit garanderen. Wij maken geen gebruik van de keten fabriek > merk > importeur > groothandel > winkel > klant, maar leveren direct aan onze klanten. Daarnaast maken wij geen gebruik van dure verpakkingen, zodat u enkel betaalt voor een goed product.”

Solosound is geen onbekende naam in de hifiwereld. Al sinds 1974 ontwikkelt, bouwt en verkoopt het al hoogwaardige elektrostatische luidsprekers. Daarnaast is het bedrijf ook dealer van onder andere Lyngdorf, Advance Acoustic, ProAc, Simple Audio en Velodyne. Meer informatie op de website van Solosound


EDITORS' CHOICE