NIEUWSAldenkamp

Twee nieuwe meubellijnen van Aldenkamp

De Nederlandse meubelontwerper Aldenkamp by Munari heeft twee nieuwe lijnen tv-meubels geïntroduceerd. Met een fris witte finish brengt de S-1 de lente in je huis, terwijl de Bergamo een matte finish in de kleuren wit, grijs en zwart heeft.

De S-1 komt in twee breedtes: 166,7 en 220,5 centimeter.

Wit is weliswaar de basiskleur van de S-1, die een vanafprijs van 799 euro heeft, door het aanbrengen van kleuraccenten kan deze helemaal naar eigen smaak en interieur worden aangepast. Daarnaast is het tv-meubel standaard voorzien van een aantal kwalitatief hoogwaardige features, zoals een design chromen handgreep, aanpasbare pootjes, aanpasbare planken, een stekkerdoos en kabeldoorvoer aan de binnenkant. Gekozen kan worden uit twee breedtes: 166,7 of 220,5 centimeter.

Het glazen deurtje van de Bergamo is voorzien van infrarood doorlatend glas, waardoor apparatuur door het gesloten deurtje heen worden aangestuurd.

Ook de Bergamo is leverbaar in twee verschillende breedtes, 125 en 150 centimeter, en komt daarmee in ieder interieur tot zijn recht. Doordat de deur van het meubel is voorzien van infrarood doorlatend glas, kan apparatuur door het gesloten deurtje heen worden aangestuurd. Verzonken wieltjes maken het mogelijk het tv-meubel, dat geschikt is voor schermen tot en met 55”, makkelijk te verplaatsen. De Bergamo kent een vanafprijs van 999 euro.

Nieuwsgierig geworden naar beide nieuwe meubelen van de in 1967 opgerichte Nederlandse meubelmaker? Je kunt ze bekijken in de 1400 m2 grote showroom van Havoned, de exclusieve distributeur van Aldenkamp by Munari. Havoned is gevestigd aan de Industrieweg 10 in Putten. Je kunt natuurlijk ook even een kijkje nemen op de website van Aldenkamp voor een verkooppunt bij jou in de buurt.  

MERK

EDITORS' CHOICE