NIEUWSHarmonix

Daluso wereldprimeurs op Nationale AV-dagen 2013

Redactie HiFi.nl | 29 maart 2013 | Harmonix

Als fabrikant van Daluso luidsprekers voor stereo en Home Cinema, én Benelux importeur van High End apparatuur en accessoires is een bezoekje aan de Daluso-stand een absolute must, schrijft de organisatie van de Nationale AV-dagen. We mogen er namelijk producten van onder meer AMR, Harmonix, Reimyo, Enacom en BlackNoise verwachten.

De volledige uitnodiging vanuit de organisatie leest als volgt; Daluso specialiseert zich in het ontwerpen en fabriceren van aluminium design luidsprekers. Zo haal je niet alleen topgeluid, maar ook knappe looks in huis en een zeer trendy design touch voor je interieur. Op zoek naar een maatwerk audio slash design product met een geluidskwaliteit die de strijd kan aanbinden met gelijksoortige producten in dezelfde prijsklasse? Daluso will do the job! Elk jaar komen ze met gelimiteerde en unieke sets luidsprekers op de markt. Benieuwd waarmee ze op de Nationale AV-dagen zullen uitpakken...

Wereldprimeur
Ook laat Daluso ons weten met een heuse wereldprimeur te komen op de Nationale AV-dagen; iFi Micro. Nog geen half jaar op de markt, de iFi's wonderdoosjes, maar al zeer enthousiast ontvangen, meldt Ed Doggen. "High End kwaliteiten in computer en personal audio voor heel zachte prijzen en met vele (specifieke) toepassingen."

Aan de eerste reeks iFi's wordt door importeur Daluso in diverse stand-alone vinyl-, MacBook Pro en iPad demo's veel aandacht besteed. Daarnaast beleven de iLINK 24/192 HD USB-SPDIF converter en de Gemini Dual-Headed USB Kabel beiden een werelddebuut. "Het superlage jitter-niveau in de iLINK-conversie is maar de helft van die van de beste audiofiele USB-SPDIF converters..." Verder resulteren onder meer een hoge output in een gebalanceerd ontwerp, en zeer snelle stijgtijden in een bijzonder hoge computer audio kwaliteit via D/A-converters. Net als de eerder uitgebrachte iUSBPower Supply is de Gemini Dual USB-kabel is uniek in zijn soort, meent de distributeur.

"Gewoon het allerbeste onder de 500 euro (en ook erboven!) - Waarom zou je dan met minder genoegen nemen?" is de slogan die Daluso in wil zetten voor de hifi die getoond zal worden. Je vindt ze in de Utrecht Foyer. De beurs zal beiden dagen geopend zijn van 10 tot 18u. Zowel de toegang als de parking zijn gratis, wanneer je je via deze link geregistreerd hebt. Zonder registratie is de entree tien euro. De complete lijst deelnemers vind je hier.

Nationale AV-Dagen
NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven
Website

REGISTREER JE HIER


EDITORS' CHOICE