NIEUWSNaim Audio

Nationale AV-dagen 2013: Latham

Redactie HiFi.nl | 18 maart 2013 | Naim Audio

Latham Audio dompelt muziekliefhebbers op de Nationale AV-dagen onder in de wereld van muziekbeleving, onder het motto ‘muziek is zoveel meer dan geluid’. Het doel hiervan is om de uitingen van muzikanten te laten horen zoals de artiest het bedoeld heeft. Distributeur Latham gaat dit doen door gebruik te maken van merken als Naim, Dynavector, Neat, QED, Quadraspire en Ultrasone.

“Naim pakt uit met een zeer nauw contact met muzikanten aan de hand van hun eigen recordlabel, waardoor ze apparatuur kunnen ontwikkelen die de emotie van muziek perfect kan weergeven,” vertelt Latham.

Ook kan genoten worden van de verschillende hoofdtelefoons van Ultrasone. Zo treden de Ultrasone Signature Pro hoofdtelefoons in de voetsporen van de handgemaakte Ultrasone Edition 9. Verder onderscheidt Ultrasone zich ook dankzij de ULE technologie. Deze beschermt tegen elektromagnetische straling, dankzij MU metalen. 

De beurs zal beiden dagen geopend zijn van 10 tot 18u. Zowel de toegang als de parking zijn gratis, wanneer je je via deze link geregistreerd hebt. Zonder registratie is de entree tien euro. De complete lijst deelnemers vind je hier.

Nationale AV-Dagen
NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven
Website

REGISTREER JE HIER

MERK

EDITORS' CHOICE