NIEUWS

Gold Label kabels exclusief bij CP-audio

Redactie HiFi.nl | 05 maart 2013

Met onmiddellijke ingang is CP-audio de exclusieve dealer van de Gold Label netkabels. Reference Tweaks is de ontwerper van de Gold Label en de uitvinder van de TTL-techniek die toegepast wordt in de Gold Label netkabel. Reference Tweaks zal zich nu uitsluitend richten op het implementeren van de TTL techniek in de Gold Label kabels.

Het assortiment van CP-audio is overzichtelijk en beperkt zich tot de kern. Zoals ze zelf aangeven: "Simpelweg de beste stroomproducten aanbieden, in twee prijsklassen." CP-audio producten worden handmatig vervaardigd in kleine oplagen. Er wordt niet vast gehouden aan een specifiek merk onderdelen, maar de combinatie die het beste werkt en belangrijker, die het beste klinkt wordt gebruikt.

Door de toepassing van de zogeheten TTL-activatietechniek moet het verschil gemaakt worden met andere top netkabels. Een behandeling met de TTL-techniek moet je systeem namelijk muzikaler maken, en ontdaan van stress doen klinken. De Gold Label editie is speciaal geschikt voor alle geïntegreerde versterkers, eindversterkers, monoblokken, DAC `s, streamers, CD spelers en voorversterkers.

TTL is een door Reference Tweaks zelf ontwikkeld proces gebaseerd op vindingen in de kwantum fysica. Dit proces balanceert en herstructureert de geleiders en connectoren op submoleculair niveau. Het is om het even uit wat voor materiaal de geleiders bestaan, koper, zilver, rhodium of goud, het signaal wordt veel schoner.  Een andere belangrijke eigenschap van de T T L techniek is dat het de Radio Frequentie Interferentie (R.F.I.) vermindert. Elk product wordt intensief getest in diverse high-end audio set-ups. Voor meer informatie over het merk Gold Label en de distributie, kun je kijken op de website van Reference Tweaks.


EDITORS' CHOICE