NIEUWSMagico

Symphony Audio Import op Nationale AV-dagen

Redactie HiFi.nl | 25 februari 2013 | Magico

Bij de stand van Symphony Audio Import op de Nationale AV-dagen kan wel eens een serieus feestje losbreken! DJ's of wie de ambitie koestert om zelf achter de draaitafels te kruipen, kan zich door Symphony Audio Import perfect wegwijs laten maken.

Met de gloednieuwe Traveler platenspeler van VPI hebben ze bij Symphony Audio Import de ideale partner in crime gevonden om elk feestje in vuur en vlam te zetten. Met de komst van deze Traveler bestaat het huidige VPI assortiment momenteel uit vijf platenspelers, vier toonarmen en drie platenreinigingsmachines. Daarnaast vind je bij Symphony Audio Import ook draaitafels van Bergmann Magne, die uitblinken met een unieke combinatie van technologie en design.

Maak je oren ook alvast klaar voor de S5 en de S1 speakers van Magico. Beide luidsprekersystemen hebben een uniek design en de ruime keuze uit zijdeglans en hoogglans lakken zorgen ervoor dat je echte parels in huis krijgt, die je perfect op je interieur kan afstemmen. De juiste bekabeling is een must en mag daarom absoluut niet genegeerd worden en ook dat hebben ze bij Symphony Audio begrepen. Daarom gingen ze in zee met Kubala Sosna Elation, dat erom bekend staat voor een uistekend geluid te zorgen.

De beurs zal beide dagen geopend zijn van 10 tot 18u. Zowel de toegang als de parking zijn gratis, wanneer je je via deze link geregistreerd hebt. Zonder registratie is de entree tien euro.

Nationale AV-Dagen

NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven
Website

REGISTREER JE HIER

MERK

EDITORS' CHOICE