Bowers & Wilkins op Nationale AV-Dagen

Op zaterdag 6 en zondag 7 april organiseert Audiovideo2day, in samenwerking met diverse mediapartners, een audiovisuele beurs in het vertrouwde Koningshof in Veldhoven: de Nationale AV-dagen. Omdat HiFi.nl natuurlijk het aangewezen podium is om de ontwikkelingen bij te houden, zal de organisatie regelmatig updates met ons delen. We zullen in de aanloop naar de twee showdagen de betrokken partijen dan ook één voor één voorbij laten komen.

Op de Nationale AV-dagen pakken namelijk opnieuw heel wat deelnemers uit met hun indrukwekkende productengamma. In die lijst deelnemers kan Bowers & Wilkins uiteraard niet ontbreken. Op de showlocatie in Veldhoven kun je met een groot deel van het New Media-aanbod van het merk kennismaken. Hoofdtelefoons, in-ears, luidsprekers en docking systemen zijn allen aan een luistertest te onderwerpen. Alles draait daarbij om de beleving, met hoofdrollen voor de 800 Series Diamond en de Mini Theatre Series. 

Kroonjuweel
De 800 Diamond is het kroonjuweel van Bowers & Wilkins. Vanwege zijn gedetailleerde en natuurlijke geluidsweergave wordt de 800 Diamond Series al jaren gebruikt in onder meer de legendarische Abbey Road Studios in Londen en Skywalker Sound in Californië. Met de 800 Series Diamond gaat Bowers & Wilkins terug naar de ambitie van grondlegger John Bowers om een luidspreker te ontwerpen die absoluut niets weglaat of toevoegt aan de originele geluidsopname. De 800 Diamond zal te horen zijn in combinatie met Classé-versterkers en de veelbekroonde CP-800 als voorversterker.

Mini Theatre Serie (recensie)

Home Cinema
In een tweede ruimte staat de Mini Theatre Serie opgesteld, met als basis de M1-luidspreker in combinatie met de PV1D subwoofer. Er zijn doorlopend demonstraties met muziek-dvd's en films. 

 

 

De hierboven afgebeelde P3 hoort uiteraard ook tot het aanbod van Bowers & Wilkins komend weekend, als stijlvol New Media design. Lees hier de uitgebreide review, en zie ook onze 'straattest' met de C5 in-ears.

De draadloze muzieksystemen, waaronder de A5 en A7, zijn eveneens terug te vinden 6 en 7 april. Je kunt hier onze test lezen, maar laat jezelf in Veldhoven gerust overtuigen. Tot slot is ook de nieuw gelanceerde Z2 aan de tand te voelen.

De beurs zal beiden dagen geopend zijn van 10 tot 18u. Zowel de toegang als de parking zijn gratis, wanneer je je via deze link geregistreerd hebt. Zonder registratie is de entree tien euro. De complete lijst deelnemers vind je hier.

Nationale AV-Dagen
NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven
Website

REGISTREER JE HIER

MERK

EDITORS' CHOICE