NIEUWS

Thomas Van den Bossche Global Editor-in-Chief Sounds Domain EIM

Redactie HiFi.nl | 24 februari 2013

Thomas Van den Bossche is afgelopen week officieel benoemd als Global Editor-in-Chief voor het wereldwijde Sounds Domain van uitgeverij EIM, waar HiFi.nl ook onderdeel van is. Van den Bossche (onder andere ex-hoofdredacteur Beeld & Geluid Opinie en FWD Magazine) heeft een indrukwekkende staat van dienst in de audio-wereld, die hij zal inzetten om de nationale en internationale uitgeefambities van EIM te helpen verwezenlijken.

Thomas is voortaan eindverantwoordelijk voor de inhoud van de verschillende media binnen het Global Sounds Domain, een verzamelnaam waaronder alle audiogerelateerde media resorteren die uitgeverij EIM in haar portefeuille heeft. Op dit moment zijn dat onder meer HiFi.nl, Hifidelity, audioXpress en Voice Coil. Deze portfolio media brands zal in de toekomst naar verwachting verder worden uitgebreid. In eerste instantie is het aan Van den Bossche om mee te kijken in de goed draaiende keukens van HiFi.nl en Hifidelity, om vervolgens die ervaring mee te nemen naar de Amerikaanse titels – en naar eventuele nieuwe uitgaven binnen het Global Sounds Domain.

Thomas zal als Global Editor-in-Chief ondersteuning krijgen van Rob Nijman. Laatstgenoemde blijft actief als hoofdredacteur van HiFi.nl.

De thuisbasis van EIM in Limbricht (achtergrond)

Door zijn indrukwekkende staat van dienst bij diverse gezaghebbende AV-media in de Benelux (waarbij hij zo’n beetje alle certificeringen die relevant zijn binnen het audiodomein heeft behaald) is EIM er van overtuigd dat Thomas de beste man is om het Global Sounds Domain en haar (inter)nationale aspiraties te helpen ontwikkelen en uitbouwen.

Wij heten hem van harte welkom in ons team!


EDITORS' CHOICE