NIEUWSTW-Acustic

Aspera en Tingsha bij Café Engels

Redactie HiFi.nl | 25 februari 2013 | TW-Acustic

Tussen de deelnemers van de 'Analogue Extrema' Café Engels Show vinden we ook Tingsha en Aspera Audio, die samen een stand delen. Je vindt er een behoorlijk assortiment van beide partijen. 

Zo staan er op de stand Grandinote Shinai & Grandinote Celio, de Tw Acustic Raven One met Graham arm & Miyajimi Shilabe phonocell en luidsprekers van TransmissionAudio M3MkIII. Ook aanwezig: de PS Audio PerfectWave serie, met het CDTransport, de DAC MkII en de PowerPlant P10.

Daarnaast is er een speciale actie vanwege het analoge thema van de show: je kunt er een speciale 180 grams LP kopen voor vijf euro (normale prijs €19,95), te weten een uniek metal mastering project verzorgd door de beste LP cutter van Duitsland: Günther Pauler van Stockfish. Daarna is de LP geperst met Duitse grundlichkeit bij Optimal, ook in Duitsland. De muziek is opgenomen door de bekende engineer Fritz de With van STS Digital.

Introductie LoveCable
Een nieuwe speler op de high-end markt is het Belgisch-Nederlandse 'Love Cable'. Het team van Love Cable heeft oude studio referentiekabels geanalyseerd en meent dat deze kabels veruit superieur zijn aan de meeste kabelontwerpen momenteel verkrijgbaar. De kabels worden vervaardigd uit 100% puur OFC koper, worden met zilver gesoldeerd op pure solide roodkoperen connectoren, en zijn door extra afscherming ongevoelig voor vervuiling veroorzaakt door straling van draadloze netwerken zoals wifi UMTS & Bluetooth. "De combinatie van deze ingrediënten resulteert in een kabel die op een rustige manier zonder verkleuring of manipulatie een geluidsbeeld neerzet." Dus maak op de show vooral even kennis. 

Sense of Music heet je van harte welkom tijdens de Café Engels Show op zaterdag 23 en zondag 24 maart bij Engels Grandcafe op Stationsplein 45 in Rotterdam. Beide dagen is de show van 10 tot 17 uur toegankelijk en de toegang is, zoals gebruikelijk, gratis.


EDITORS' CHOICE