NIEUWSArtephonos

Open dagen Hay-End Audio


Redactie HiFi.nl | 07 februari 2013 | Artephonos

Hay-End Audio houdt op 23 en 24 maart aanstaande open dagen. Tijdens dit weekend is er alle ruimte is voor muziek en techniek. Natuurlijk kun je ook gezellig met andere liefhebbers over audio praten.

Je ziet niet alleen de uitgebreide collectie buizenversterkers van Artephonos, Cayin en Dared, maar ook de gloednieuwe, betaalbare collectie Peitho luidsprekers van eigen ontwerp. Er staan dit weekend twee luisterruimten ter beschikking. In de grote ruimte kun je een betaalbare topset beluisteren en in de studio een muzikale, kleinere set. Alle info over de apparatuur vind je op de website van Hay-End Audio.

Ook kun je natuurlijk praten over het hoe en waarom van buizen, verschillende types versterkers, de buizen CD spelers en over modificaties van iedere CD-speler en versterker. Neem gerust je eigen muziek mee, dat kan op CD en/of LP. Een drankje staat klaar. Ook voor je gezin heeft Venlo en zijn directe omgeving veel te bieden: Sounds (de beste CD/LP winkel van de Benelux), de grootste SATURN in Nederland, de gezellige binnenstad, het Limburgs Museum, Toverland, Klein Zwitserland, enzovoorts. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Iedereen is op 23 en 24 maart 2013 van harte uitgenodigd tussen 11.00 uur en 17.00 uur.

Hay-End Audio
Hondsdraf 38
5913 DA Venlo

Telefoon: (0031) (0)6 155 45 270
E-mail: info@hayendaudio.nl
Website 

MERK

EDITORS' CHOICE