Musical Reality met VR 44 active op Audio Show Studio Alkmaar

Voor Musical Reality staat ook de vijfde editie van Studio Alkmaar Audioshow in het stadion van AZ in het teken van ‘Virtual Reality Music’. Pure stereoweergave vanaf CD en LP.

Tijdens dit eerste lustrum deelt Musical Reality een demoruimte met Kemp Electronics en HiHat Audio. De opstelling bestaat dan ook uit gezamenlijke componenten. Zo zijn de weergevers uiteraard van Von Schweikert Audio, waarbij als frontspeaker de VR-44 active wordt ingezet. Deze is speciaal in een ’non-reflecting Stealthpaint’ geleverd.

De luidsprekers worden aangestuurd door de Kronzilla SX-ECO in combinatie met de nieuwe P130 buizen pre-amp van KR Audio Electronics. De digitale bron is de Tentation van EERA en de analoge bron is van Acoustic Solid. De diverse componenten worden met elkaar verbonden door middel van Photon Link kabels van Harmonic Technology, terwijl het geheel wordt opgesteld op Solid-Tech Audio & Video Support. Kemp Electronics tekent voor een uitgekiende voeding voor het muzieksysteem.

De hoofdset zal worden aangestuurd door de nieuwe Kronzilla SX-ECO van KR Audio.

Een tweede systeem wordt gevormd rond de Unifield Two aangestuurd door de nieuwe VA 350 van KR Audio Electronics. De Initial, de kleinste telg uit de stal van EERA zorgt voor de muziek vanaf CD. De Prosilway III interconnect is van Harmonic Technology en het geheel staat op het Rack of Silence Formula One van Solid Tech en Ron Kemp levert ook hier een schone voeding.

Neem ook eens een kijkje in onze special van de Audio Show Studio Alkmaar.


EDITORS' CHOICE