Definitive Technology Sound Cylinder

Binnen de berichtgeving vanaf de ISE vinden we dat er ook nog wel plaats is voor deze nieuwssnack van Definitive Technology, dat op de beursvloer tussen de bekendere grote luidsprekers en inbouw-oplossingen ook de geinige Sound Cylinder Bluetooth speaker voor tablets liet zien.

Het speakertje, dat geleverd wordt in een stevige koker die sterk doet denken aan de verpakking van een fles Glenfiddich ("That's no coincidence...," wordt ons verzekerd), is voorzien van twee composiet midrange drivers voor 'high definition clarity' en een side-firing woofer voor rijk, warm geluid. In hoeverre dat klopt, kunnen we helaas niet bevestigen. De iOS-update van de iPad op de stand vertoonde kuren, waardoor er geen muziek afgespeeld kon worden. Het verhinderde bovendien een leuke foto met een playlist of andere schermafbeelding, maar de 'whisky-koker' is wel te zien;

De Sound Cylinder is voorzien van stevige klemmen waar de iPad gemakkelijk tussen te bevestigen is. Tevens is de stevige metalen behuizing voorzien van een 3.5mm audio input jack. Batterijduur is zo'n tien uur, op te laden via USB. De ingebouwde kick-stand tot slot verzorgt de juiste hoek voor het kijken van bijvoorbeeld de series en films die je op je iPad gezet hebt. Prijs en beschikbaarheid in Nederland is ons nog niet bekend, maar op de stand kregen we wel de adviesprijs van 199 dollar mee.

MERK

EDITORS' CHOICE