NIEUWSOptoma

Optoma introducties op ISE 2013

Redactie HiFi.nl | 27 januari 2013 | Optoma

Optoma wendt Integrated Systems Europe 2013 aan om diverse nieuwe producten te introduceren. De stand heeft dan ook een oppervlakte van meer dan 200 vierkante meter. Genoeg plek voor diverse lanceringen, waaronder de eerste twee nieuwe WUXGA projectoren. De eerste van een reeks nieuwe zware high-end projectoren voor installatietoepassingen.


Foto: EH7500

7000 lumen WUXGA projector – EH7700
Een van de toevoegingen van de aanzienlijke line-up van ProAV producten is de EH7700, de opvolger van de veelgenoemde EH7500. Toch zijn hier veel nieuwe functies aan toegevoegd, zoals een mechanische sluiter, bedrade afstandsbediening, kleurcorrectie, trapsgewijze lampvermogensregeling en een toename in lichtopbrengst. Daarnaast heeft de EH7700 een verbeterde netwerkcontrole en montage en is leverbaar in zwart of wit.

Full 3D WUXGA projector – EH503
Om de ProScene serie verder uit te breiden kondigt Optoma de eerste WUXGA full 3D projector aan op de ISE 2013. “We verwachten met deze 4800 lumen single-lamp oplossing een markt aan te boren voor betaalbare hoge resolutie in full 3D”, vertelt Optoma. De EH503 kan veel 3D-formaten aan, waaronder blu-ray en 3D televisie uitzendingen. Ook dit model is beschikbaar in zwart en wit met diverse extra opties.

Digital Signage projectie oplossing
Met behulp van onder andere de portret modus van de WXGA ZW212ST laat Optoma de “Signage” modus zien van hun nieuwe LED + projector. Dankzij de ingebouwde mediaspeler is het mogelijk om een complete stand-alone digital signage oplossing te bieden. Dit omdat de Optoma LED + projectoren 24 uur per dag ingezet kunnen worden en vrijwel onderhoudsvrij zijn. Daarnaast beschikt de projector ook over een short throw lens en 360 graden montage opties.


Foto: EW695UT

Ultra Short Throw projectie
Optoma biedt met de EW695UT een oplossing voor het projecteren van grote beelden op kleine afstand, in samenwerking met meer lichtopbrengst voor gebruik in daglicht en een verbeterde interactiviteit.

LED projector – ML1000
Ook nieuw is de ML1000. Deze minder dan 1.4 kilo wegende projector is snel, omdat hij geen opwarm- of afkoeltijden heeft. Daarnaast biedt de nieuwe LED techniek heldere kleuren in een HD ready of WXGA-resolutie (1280x800). Dit in combinatie met onder andere een ingebouwde media player, native office viewer en de mogelijkheid om draadloos te presenteren vanaf tablet, smartphone of laptop.

Integrated System Europe 2013 wordt van 29 tot en met 31 januari gehouden in de RAI in Amsterdam. Meer informatie over de andere deelnemers is hier te vinden. 

Ook vorig jaar was er het nodige op beeld- en projectiegebied te beleven

MERK

EDITORS' CHOICE