NIEUWSSiltech

Video CES 2013 Siltech en Crystal Cable opnieuw showstoppers

Waren we in München afgelopen voorjaar al bijzonder onder de indruk van de SAGA-lijn van Siltech en het nieuws van Crystal Cable, in het Las Vegas van het nieuwe kalenderjaar wordt daar nog even een schepje bovenop gedaan. We gaan met plezier nog eens bij Gabi en Edwin van der Kleij-Rijnveld langs voor een luistersessie.

In de luisterruimte van Siltech en Crystal Cable, de twee Nederlandse merken van D&D Audio (op de CES ook aanwezig met Devialet), maken we opnieuw kennis met de componenten van Siltech's Structural Amplifier Gain Architecture ofwel SAGA-serie: de versterkers C1, V1 en P1.

Edwin van der Kleij-Rijnveld, afgelopen mei in München

De drie modellen die op een paar Arabesque-speakers van Crystal Cable op High End München genoeg muziek maakten om er voor een van de opvallendere demo's te tekenen, blijken ruim een half jaar later 'slechts' prototypes te zijn geweest; er is nog ruimte gevonden om er diverse knappe tweaks en updates aan toe te voegen. Het resultaat is 'het beste wat momenteel mogelijk is', te meer omdat ook de prijswinnende Arabesque staanders (CES 2010) een update kregen - met de monokristallen innovaties van Crystal Cable - en ook op CES 2013 weer volop in de aandacht staan.

Omdat de verbeterde SAGA-lijn zich niet in één alinea of een kort filmpje van onszelf laat vangen, vroegen we Edwin van der Kleij-Rijnveld van Siltech om zijn paradepaardjes zelf toe te lichten, wat hij graag deed. De geïnteresseerde vindt in onderstaande video daarom meer dan genoeg informatie, dan gaan wij nog even zitten voor een tweede demo. In deze rijk gedetailleerde muziekweergave willen we namelijk nog wel even wegzakken, en hetzelfde geldt voor de meer dan welkome bank die hier staat.


EDITORS' CHOICE