CEC en Guru bij Gydotron High-End

Redactie HiFi.nl | 04 januari 2013 |

Ook vandaag weer een set van de aanstaande Gydotron High-End Luistershow (zaterdag 12 en zondag 13 januari) uitgelicht; een opstelling met Guru, CEC, Unison Research en Tellerium Q. 

In deze luisterruimte vind je allereerst een combinatie van CEC, met de TL3N CD beltdrive en de DA3N converter, een nieuwe transport en dac van CEC. De DA3N  kan via verbeterde C.E.C. superlinkverbindingen aan de TL3N gekoppeld kan worden. De superlink bestaat uit vier aparte coaxiale connectoren voor respectievelijk DATA, MCK, LRCK en BCK. De MCK verbindt de TL3N met de masterclock uit de DA3N, de overige poorten zijn uitgangen. Superlink zorgt voor een superdynamische en transparante weergave.

De versterking is van Unison Research van importeur Analogue Audio (die ook in een tweede ruimte te vinden is), en wel de Single Ended S6 (foto boven) die ruim 33 watt levert. Ruim voldoende vermogen voor de Guru QM10 MKII luidsprekers.

De Guru QM10 is een bijzondere monitor speaker die het volledige frequentiebereik fraai weergeeft. "De basweergave is echt verbluffend goed en doet menig grote vloerstaander verbleken." Bekabeling is zoals gezegd van Tellurium Q.

Gydotron High-End Luistershow
Zaterdag 12 en zondag 13 januari 2013 10-18u

Sint Martinuspastorij
Berckhovenstraat 11
Malle, België
Website


EDITORS' CHOICE