NIEUWS

Headphones 50 Cent nu ook in Benelux

Redactie HiFi.nl | 17 december 2012 | Fotografie Fabrikant

Het is meer dan een marketingtruc, zo verzekert SMS Audio. Want heel origineel is het natuurlijk niet dat rapper 50 Cent zijn naam heeft verbonden aan een lijn hoofdtelefoons. De drie modellen van het door hem opgerichte merk SMS Audio zijn vanaf nu door een exclusieve deal met Vivanco ook in de Benelux verkrijgbaar.

Curtis Jackson, zoals 50 Cent (foto boven) beter bekend is bij de Amerikaanse Burgerlijke Stand, besloot op zoek naar het allerbeste op het gebied van kwaliteitshoofdtelefoons het heft in eigen handen te nemen. Daarbij wilde hij niet ‘het zoveelste product in de schappen’ zijn, de headphones moesten zowel qua technologie, functionaliteit en stijl iets toevoegen.

Het resultaat is een lijn van drie hoofdtelefoons die nu ook in de Benelux beschikbaar komt. Het topmodel is de ‘Sync by 50’, een draadloze over-ear hybride hoofdtelefoon met Kleer® lossless sound technologie. Volgens SMS Audio treedt met deze techniek geen verlies in geluidskwaliteit op door de draadloze verbinding. De hoofdtelefoon is uitgevoerd met twee getunede 40 mm drivers en voorzien van met leder afgewerkte memory foam kussens. Die zorgen niet alleen voor optimaal draagcomfort, maar bieden ook maximale passive noise cancelling.

Het topmodel uit de lijn, de draadloze Sync by 50, in de kleur Silver Obsidian.

Het tweede model in de lijn, ‘Street by 50’, heeft wel een snoertje. Deze over-ear headphone is daarnaast uitgerust met de Thumpp Enhanced Bass. Dit model is ook beschikbaar in een in-ear variant, voorzien van getunede 11 mm drivers. Alle drie de modellen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuruitvoeringen. Sync by 50 kost 399,95 euro, terwijl voor de Street by 50 on-ear 249,95 euro afgerekend dient te worden. De in-ear versie gaat voor 119,95 euro over de toonbank.

“Muziek is mijn passie en het is erg belangrijk voor mij om producten te creëren die muziekluisteraars laten genieten van een eerste klas audio ervaring”, zegt 50 Cent, CEO van SMS Audio. “Ik ben trots op de eerste serie producten van SMS Audio en heb er vertrouwen in dat ze indruk zullen maken.”

De Street by 50 in opvallend 'Phantom Blue'.

Kijk voor meer foto's van de hoofdtelefoonlijn van 50 Cent in het fotoalbum links.


EDITORS' CHOICE